Author Will Niven

Will Niven eshte nga Musselburgh ne Skoci. Ai eshte nje kishembjelles ne Fier dhe Patos. Pasi mbaroi studimet ne universitetin e Stirlingut, ai studioi ne Northumbria Bible College. Sherbimi per disa kohe ne Kishen Baptiste te Musselburgh e pergatiti ate per sherbesen si misionar. Ai erdhi ne Shqiperi ne 1999 dhe eshte martuar me Doreten me te cilen e ka tre femijet. Ai e sherben me kishat Rruga e Paqes.