Author Albert Kona

eshte pastori i Kishes Reformuar Durres. Ai eshte i diplomuar ne teologji nga Greenville Presbyterian Theological Seminary. Ai eshte i shuguruar si Pastor per mbjelljen e kishave ne Shqiperi nga Presbyterian Church in America. Ai eshte i martuar dhe ka dy femije. http://www.kishareformuardurres.org